Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Consfătuirea Națională a directorilor Casei Corpului Didactic şi a inspectorilor şcolari cu dezvoltarea resurselor umane din fiecare județ, săptămâna viitoare, la Târgoviște!
23.09.2018, 11:28 am

La Târgoviște va avea loc săptămâna viitoare, Consfătuirea Națională a directorilor Casei Corpului Didactic şi a inspectorilor şcolari cu dezvoltarea resurselor umane din fiecare județ,

Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 septembrie 2018.

Pe agenda zilei, se află stabilirea de strategii educaționale cu impact benefic în sistem!

Evenimentul va avea loc la Universitatea Valahia Târgoviște, corpul K, după cum a declarat pentru RADIO MINISAT, Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, profesor de istorie, Gabriela Istrate.

Un alt eveniment deosebit a fost organizat în perioada 20-22 septembrie la Târgoviște. Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița au organizat la Târgoviște, Consfătuirea Națională a inspectorilor de arte, precizează Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, profesor de istorie, Gabriela Istrate.

Au fost analizate aspecte legate de Regulamentul de organizare și funcționare a unităților de învățământ de arte, Regulamentul de organizare a Olimpiadelor de arte, precum și alte elemente specifice învățământului vocațional artistic.

Deschiderea oficială a lucrărilor a avut loc pe 20 sept. 2018, orele 18, în Amfiteatrul Liceului de Arte din Târgoviște și a fost prezidată de doamna inspector general MEN – prof. dr. Daniela Călugăru.

La deschidere a fost prezentat și un scurt program artistic, susținut de Corala Apassionato a Universității Valahia, dirijor maestrul Florin Badea, informează Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, profesor de istorie, Gabriela Istrate

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE