Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Percheziţii în Bucureşti, Dâmbovița şi în alte 3 judeţe într-un dosar de evaziune fiscală
26.09.2018, 8:43 am

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice fac, în această dimineaţă, 26 de percheziţii, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Argeş şi Prahova, la sediile mai multor firme şi la locuinţele unor persoane bănuite de crearea unui prejudiciu de aproape 9 milioane de lei, prin evaziune fiscală.

Potrivit poliției, în perioada ianuarie 2012 – ianuarie 2014, suspecții s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale către bugetul de stat, respectiv de la plata T.V.A. şi a impozitului pe profit. Aceștia evidenţiau în contabilitate şi în documentele legale operaţiuni nereale şi cheltuieli fictive, în baza unor relaţii cu societăţi controlate în fapt tot de ei. În vederea continuării cercetărilor, 32 de persoane sunt aşteptate la audieri.

Echipele participante la operaţiune sunt constituite din poliţişti specializaţi din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – I.G.P.R., Poliţiei Capitalei şi inspectoratelor de poliţie judeţene Ilfov, Dâmboviţa, Argeş şi Prahova, împreună cu grupe de intervenţie din cadrul S.I.A.S..

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE