Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Grevă de avertisment în transportul local târgoviștean!
01.10.2018, 1:57 pm

Transportul local va fi paralizat, vineri dimineață, între orele 6 și 8, în municipiul Târgoviște, după ce angajații AITT vor declanșa greva de avertisment. În acest interval orar, șoferii aflați în efectuarea traseului vor opri mijloacele de transport timp de două ore,  iar șoferii care urmează să plece în traseul stabilit, nu vor pleca decât la cursele ce trebuie efectuate după ora 08,00, se arată într-un comunicat al Sindicatului Valahia.

Sindicaliștii cer acordarea de plăți compensatorii pentru salariații ce sunt concediați pentru motive ce nu țin de ei, în funcție de vechimea în muncă, o majorare a tuturor salariilor cu 200 de lei de la 1 octombrie și tichete de masă în valoare de 15 lei / zi lucrată, pentru toți salariații.

Sindicaliștii își cer scuze de la călători pentru această întrerupere de program, dar spun că greva este singurul instrument legal prin care spera sa rezolve problemele salariatilor din AITT, care au restanțe la acordarea unor drepturi salariale încă din luna august 2017 și vor să nu mai fie plătiți în continuare cu salariul minim la nivel național.

În cazul în care revendicările nu le vor fi rezolvate, aceștia amenință cu greva generală.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE