Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Proiectul de promovare a județului Dâmbovița, susținut în foaierul Senatului României, se încheie azi!
17.10.2018, 12:07 am

Proiectul de promovare a județului Dâmbovița în Parlamentul României a continuat și ieri, 16 octombrie a.c. În cadrul programului au fost incluse atât expoziția produselor care se obțin în mod tradițional în județul nostru, deschisă cu o zi în urmă, cât și un moment artistic susținut de către Ansamblul Folcloric „Codrulețul” din localitatea Găești.

În cea de-a doua zi a evenimentului au fost prezenți, la standul de promovare a județului, reprezentanții mai multor județe în Parlamentul României, Consiliul Județean Dâmbovița lansând această invitație tuturor parlamentarilor.

Conducerea instituției noastre mulțumește tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, ce s-a bucurat de succes, dovadă fiind aprecierea tuturor invitaților care au vizitat luni, 15 octombrie, standurile amenajate în foaierul Senatului României.

Evenimentul se va încheia azi, 17 octombrie, după momentul artistic ce va fi susținut de Orchestra Populară „Chindia” din Târgoviște. De asemenea, expoziția produselor tradiționale va fi deschisă pentru vizitatori și în această ultimă zi evenimentului, transmite Biroul de Comunicare al Consiliului Județean Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE