Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Mircea Petrescu, primul antrenor al lui Andrei Ivan, omagiat de elevul său, la Ploiești după victoria României U21!
18.10.2018, 10:10 am

România U21 s-a calificat marți la EURO 2019.

Naționala lui Mirel Rădoi a câștigat meciul cu Liechtenstein U21, 4-0, și a terminat Grupa 8 pe primul loc, în fața Portugaliei.

Despre această frumoasă victorie, am realizat un amplu și emoționant interviu cu antrenorul, Mircea Petrescu, profesorul care l-a descoperit la 7 ani pe morenarul, Andrei Ivan, titular acum la naționala lui Mirel Rădoi. Interviul poate fi ascultat astăzi, 18 octombrie, la Știrile RADIO MINISAT. 
 
Momente emoționante și după victorie când Mircea Petrescu, primul antrenor al morenarului, Andrei Ivan, a fost omagiat la Ploiești de renumitul fotbalist!

,,Eram la Ploiești și după frumoasa victorie, eu mă bucuram în tăcere pentru succesul lor. Voiam să rămân în umbră, dar Andrei m-a chemat și m-a prezentat - Acesta este omul care m-a descoperit! Îi mulțumesc! Am fost foarte emoționat! Este un jucător de aur, dar modest, de aceea îi ajută Dumnezeu. Va face istorie la Naționala României. Și noi, mai avem surprize frumoase, mai avem copii foarte buni la Liceul Tehnologic Petrol Moreni, la Clasele Vocațional de Fotbal. Veți vedea că pregătim surprize frumoase pentru arena fotbalului românesc, a declarat pentru RADIO MINISAT, antrenorul, Mircea Petrescu, profesor la Liceul Tehnologic Petrol Moreni.  

Autor: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE