Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ambasadorul Croației în România a fost prezent, astăzi, la Târgoviște
18.10.2018, 10:44 am

Ambasadorul Croației în România, excelența Sa Davor Vidiš, a efectuat, azi, o vizită oficială în județul Dâmbovița, la invitația senatorului Adrian Țuțuianu – vicepreședintele Senatului României. El s-a întâlnit cu autoritățile locale și județene, cu parlamentari de Dâmbovița, reprezentanți ai Arhiepiscopiei Târgoviștei, Universității Valahia Târgoviște și ai Inspectoratului de Poliție Dâmbovița.

Principalele subiecte abordate s-au axat pe identificarea posibilităților inițierii unor parteneriate bilaterale între părți în diferite domenii de activitate, sens în care ambasadorului i-a fost prezentat județul Dâmbovița și i-a fost supus atenției potențialul economic, turistic, educațional și cultural pe care județul îl deține. Aceste parteneriate au în vedere, între altele, vizite ale oamenilor de afaceri croați în județ, încheierea de parteneriate educaționale între Universitatea Valahia din Târgoviște și universități din Croația, realizarea unei colaborări în domeniul industriei de apărare și realizarea de investiții în domeniul turistic, în zona Padina-Peștera,  de către investitori croați.

La rândul său, înaltul oficial a mulțumit autorităților dâmbovițene pentru invitația de a vizita județul Dâmbovița și a precizat că propunerile primite sunt pertinente și importante și vor fi analizate cu atât mai mult cu cât relația dintre părți este consolidată și de comunitatea de croați din România, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE