Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Andrei Ivan, convocat la Națională!
28.10.2018, 4:34 am

Cuvintele antrenorului, Mircea Petrescu, se adeveresc! Morenarul, Andrei Ivan, fost elev al Liceului Tehnologic Petrol Moreni și descoperit de Mircea Petrescu, a fost convocat la Națională!

Meciul a fost programat la Ploiești - 17 noiembrie între România și Lituania.

Fotbalistul morenar, Andrei Ivan, a urcat din nou în naționala mare a României.

Atacantul lui Rapid Viena a fost convocat de Cosmin Contra în prima selecționată “tricoloră” pentru ultimele meciuri din Liga Națiunilor.

Luna viitoare, România va întâlni Lituania la Ploiești (17 noiembrie) și Muntenegru la Podgorica (20 noiembrie).

Selecționarea lui Ivan pe lista convocărilor preliminare a survenit în urma evoluțiilor bune pe care acesta le-a avut în naționala de tineret a României, reprezentativă cu care a realizat calificarea la EURO 2020.

Morenarul a strâns până acum șase selecții în prima reprezentativă “tricoloră”, evoluând în meciurile cu Italia, Lituania, Spania, Danemarca, Chile și Armenia. Potrivit celor de Transfermakt.co, cota de piață a jucătorului de la Rapid Viena este de 1, 2 milioane de euro.

De asemenea, un alt fotbalist dâmbovițean, Ionuț Radu (portar) a fost selecționat de Mirel Rădoi, pe lista preliminară,  în lotul naționalei de tineret a țării noastre, pentru jocul amical cu Belgia, programat la Cluj-Napoca, pe 15 noiembrie, transmite dbonline.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE