Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Salonul Nr 6, în această seară la Teatrul Tony Bulandra Târgoviște! Bonusuri pentru spectatorii care cumpără bilete azi și spun parola Halloween!
28.10.2018, 12:35 pm

Teatrul Tony Bulandra sărbătorește, anul acesta, pentru prima dată în istoria sa, Halloween-ul împreună cu spectatorii săi.

Astfel, cei care vor solicita, zilele acestea până azi inclusiv, un bilet la spectacolul “Salonul numărul 6” și vor spune parola Halloween, vor beneficia de un bilet gratis.

„Știați că Salonul numărul 6 a fost spectacolul de la miezul nopții? Ce credeți că se poate întâmpla de Halloween în mijlocul nopții??? ...întuneric, spirite, nebunie și ... un cocoș! Așa că atenție, înainte și după spectacol!!!  Fiți cu maaare, băgare de seamă... lucrurile și oamenii nu sunt întotdeauna așa cum credeți că sunt...", se arată într-un comunicat de presă ceva mai misterios ca de obicei al instituției teatrale târgoviștene.

Iată și câteva informații despre piesa jucată în această seară!

Care sunt criteriile după care poți diferenția un om nebun de un om normal? După felul cum se raportează la realitate. Care realitate? Ea este a fiecăruia, noi ne-o creăm. E asemenea unui joc cu câteva reguli și nesfârșite posibilități. De aceea, de cele mai multe ori, mintea ne joacă feste.

Se pierde în noianul de idei, dezvoltă obsesii, frici… înnebunește, ca un semn de revoltă în fața existenței, care încearcă să se explice pe ea însăși, iar și iar. Ne-bunul pentru această lume își creează alta. Mai mică, cu stereotipii, dar în ea se simte în siguranță.

Ce se întâmplă însă cu sufletul? Îl vezi reflectat în privirea mare și fixă, îl vezi cât de dor îi este de împlinirea unui ideal, un ideal numai de el știut, pe care simte că nu are cum să-l împărtășească lumii. În esență este același ideal fără de care noi, „oamenii normali”, ne-am adaptat să trăim: iubirea. Mai goi, mai singuri, mai nesimțitori, dar trăim.

Toți cei care tindem însă să credem în adevăr, în frumos, în iubire și în acel ceva sau cineva dincolo de noi, suntem ne-buni pentru lumea aceasta. Vrem alta pe care o presimțim și ne luptăm să o dezgropăm din noi înșine, acolo unde a acoperit-o frica și toate celelalte sentimente negative. Salonul nr. 6, după A.P. Cehov, în regia lui Dumitru Acriș (Moscova) s-a născut din curajul de a lupta pentru o lume mai bună și este un „afront” adus renunțărilor la vis. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE