Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Abordarea Copiilor în Spirit European, proiect Erasmus, lansat astăzi la Școala Smaranda Gheorghiu Târgoviște!
29.10.2018, 10:37 am

Astăzi, la Şcoala Gimnazială "Smaranda Gheorghiu" din Târgoviște, s-a desfășurat conferinţa de lansare a proiectului 2018-1-RO01-KA101-047440 - „ACSE- Abordarea Copiilor în Spirit European”.

La eveniment, au participat reprezentanții conducerii Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița - inspectorul general, prof. Sorin Ion și inspectorul general adjunct, prof. Gabriela Istrate.

Proiectul are un buget de aproximativ 20.000 euro şi are ca obiective: îmbunătățirea metodelor de lucru cu elevii cu cerințe educaționale speciale de către cel puțin 15 profesori, îmbunătățirea managementului la nivelul unității școlare prin crearea a minim trei instrumente de monitorizare a activității profesorilor care lucrează cu elevi cu CES, creșterea performanțelor intelectuale și afectiv comportamentale în rândul elevilor aflați în risc de abandon și diagnosticați cu tulburări cognitive și de relaționare.

Proiectul se derulează în perioada 02.09.2018- 01.04. 2020 şi va fi implementat de Şcoala Gimnazială Smaranda Gheorghiu, în calitate de beneficiar, după cum informează directorul instituției de învățământ, profesor Georgeta Roșca.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE