Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Radio Minisat, o Școală Altfel!
06.11.2018, 6:31 am

Zeci de elevi de gimnaziu de la Școala Gimnazială “Smaranda Gheorghiu” din Târgoviște au venit în vizită, astăzi, la Radio Minisat, în cadrul programului Școala Altfel. Aceștia au aflat din secretele meseriei de jurnalist, au primit informații despre modul în care funcționează un post de radio și au intrat, pentru câteva momente, în pielea reporterilor. Cristina Moise, elevă în clasa a V-a, a dorit să ne lase și câteva impresii la finalul acestei vizite, după ce ne-a mărtirisit că își dorește să devină jurnalist.

 "Vizita, de astăzi, de la Radio Minisat a fost o experiență plăcută, interesantă și captivantă. Am aflat lucruri noi despre cum funcționează un post de radio, cum se obține și se verifică o știre", a precizat Cristina Moise.                        

Directorul adjunct al Școlii Gimnaziale "Smaranda Gheorghiu", Ovidiu Nițescu, a declarat că această experiență i-a bucurat pe copii.

"A fost o activitate foarte interesantă pentru copii, au avut ocazia să vadă ce se întâmplă într-un studio de radio, au intrat în jocuri de rol, au fost mici prezentatori. Sunt toți bucuroși de ceea ce au aflat aici. Mulțumim foarte mult Radio Minisat!", a mai precizat directorul adjunct, Ovidiu Nițescu. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE