Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

PSD Dâmboviţa îl susţine necondiţionat şi fără rezerve pe Adrian Ţuţuianu
07.11.2018, 11:36 am

Membrii Biroului Politic Judeţean al PSD Dâmboviţa, parlamentarii, primarii, consilierii judeţeni şi municipali ai organizaţiei, dar şi liderii organizaţiilor locale au semnat, aseară, o declaraţie comună în care afirmă că îl susţin ”necondiţionat şi fără rezerve pe Adrian Ţuţuianu”.

Aceştia consideră hotărârile CEx privind excluderea lui Adrian Ţuţuianu şi a lui Marian Neacşu ca fiind ”abuzive şi nefondate”.

“Solicităm conducerii Partidului Social Democrat să dea dovadă de înţelepciune şi să revoce această hotărâre abuzivă care nu face altceva decât să genereze turbulenţe periculoase”, se arată în declaraţia comună a liderilor social-democraţi din Dâmboviţa.

În plus, semnatarii afirmă că sprijină orice demers pe care cei doi îl vor face în continuare, solidarizându-se cu organizaţia din Ialomiţa.

”Semnăm, alături de Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, contestaţia care va fi adresată Congresului PSD şi solicităm analizarea cu celeritate şi în condiţii de imparţialitate a situaţiei de drept şi de fapt. Apreciem că preşedinte legitim al PSD Dâmboviţa este Adrian Ţuţuianu şi solicităm Rovanei Plumb să dea dovadă de verticalitate şi să decline numirea toxică de preşedinte interimar al PSD Dâmboviţa. Noi, semnatarii acestei declaraţii, boicotăm orice acţiune politică (Comitet Executiv Judeţean, BPJ, Conferinţă Judeţeană), convocată sau iniţiată de conducerea interimară a PSD Dâmboviţa impusă abuziv de CEX Naţional, în data de 5.11.2018”, se mai arată în declaraţie.

”Respingem şi ne delimităm de practicile securistice utilizate în ultima vreme în organizaţia PSD Dâmboviţa, de a înregistra pe ascuns şedinţele, cu scopul vădit de a denigra anumiţi membri, liderul organizaţiei şi organizaţia PSD Dâmboviţa în totalitate. Menţionăm că niciodată nu vom accepta ca persoane care apelează la aceste practici sau le girează, acceptându-le tacit ca dovezi, să ne reprezinte în forurile statutare ale partidului sau în funcţii de conducere administrative, la nivel local, judeţean sau naţional”, se mai arată în declaraţie. În plus, semnatarii documentului cer tututot ”să înceteze cu alegaţiile privind izolarea politică, economică sau de orice natură a judeţului Dâmboviţa”.

Documentul este însoţit de mai multe liste, cumulând peste 220 de semnături. Primul nume pe lista parlamentarilor care susţin demersul este al senatorului Titus Corlăţean.

Primii care au reacţionat public au fost doi parlamentari social-democrați care reprezintă filiala condusă până luni de Adrian Țuțuianu. Carmen Holban a scris pe Facebook că membrii filialei sunt strâns adunați în jurul lui Țuțuianu, pe care îl cataloghează drept „lider incontestabil”. Oana Vlăducă a vorbit, tot pe Facebook, referindu-se la CEx-ul de luni, despre „decizii radicale și iraționale”, despre confiscarea PSD și despre o susținere „totală și necondiționată” pentru Țuțuianu.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE