Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Scandal la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște: geamuri sparte și persoane rănite
14.11.2018, 10:07 am

Polițiștii târgovișteni, sprijiniți de efective de jandarmi, au intervenit aseară, în jurul orei 20.30, la Spitalul Județean Târgoviște, pentru aplanarea unui conflict.

Mai multe persoane din localitatea Bălteni s-au manifestat agresiv pentru că nu au fost lăsate să însoțească o rudă care se prezentase la camera de gardă.

„Din primele date, se pare că, pe fondul unor nemulțumiri, mai multe persoane ar fi provocat distrugeri la geamurile ușii de acces la Urgențe. Totodată, se pare că unul dintre agenții de pază ar fi fost accidentat ca urmare a spargerii geamurilor”, a precizat IPJ Dâmbovița. Ulterior, poliția a precizat că au fost două persoane rănite ușor, dar că niciuna nu a necesitat acordarea de zile de îngrijiri medicale.

Patru persoane sunt cercetate în stare de libertate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte va depune plângere în urma incidentului petrecut aseară. “Mă voi consulta cu juriştii spitalului şi mâine intenţionăm să depunem plângere în urma incidentului petrecut la Unitatea de Primiri Urgenţe. Este un comportament pe care nu îl tolerăm şi a nu face niciun demers în această privinţă ar însemna că încurajăm astfel de atitudini” a declarat, aseară, pentru News.ro managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. Acesta a precizat că regulamentul intern prevede că pacienţii care au nevoie de însoţitor pot avea alături un sigur aparţinător în timpul investigaţiilor medicale, iar aparţinătorii pot intra în camera de gardă doar la solicitarea medicului care are să le transmită informaţii despre starea de sănătate a bolnavului.

Persoanele care au provocat scandalul fac parte dintr-o comunitate de romi din localitatea Bălteni, judeţul Dâmboviţa.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE