News Caffe cu...
Stiristul de serviciu

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Tezaurul toamnei, la Clubul Studenților din Târgoviște!
22.11.2018, 2:17 pm

Tezaurul toamnei, astăzi, la Clubul Studenților din Târgoviște! Elevi de la 25 de școli din județ, dar și din alte cinci județe din țară și din municipiul București au participat la o acțiune în scop caritabil, inițiată de Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică” și ajunsă la cea de-a V-a ediție.

Concret, elevii și profesorii au organizat stand-uri de prezentare cu produse de toamnă, donate de familiile lor. Totodată, au prezentat momente artistice, în cadrul unui spectacol dedicat toamnei. Nu au lipsit nici creațiile literare. Toate au fost incluse într-un concurs și jurizate. Copiii adunați în sala de la Casa Tineretului, devenită neîncăpătoare, au cântat, au dansat și s-au bucurat de spectacol.

Banii obţinuţi în urma târgului, cât şi produsele strânse (fructe, legume, conserve) vor fi donate unor familii nevoiașe și Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Ţuicani.

Proiectul are în vedere afirmarea și stimularea potențialului creativ și artistic al elevilor, dar și sprijinirea familiilor nevoiașe. Acesta a fost coordonat de directorul Școlii "Paul Bănică" – Dan Tică, profesorii Anca Iuga, Maria Ceauș, Alina Stafie, Laura Călugărescu și bibliotecara Cătălina Săvulescu.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE