Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Bază sportivă modernă, la Carabella!
21.12.2018, 8:32 am

O bază sportivă modernă va fi construită la Colegiul Național "Constantin Carabella" din Târgoviște. Potrivit unei postări pe Facebook a primarului Cristian Stan, aceasta va cuprinde o sală de sport, cu toate dotările și un teren de sport multifuncțional.

Valoarea contractului este de peste 2.6 milioane de lei. Lucrările vor debuta în luna ianuarie și vor avea o durată maximă de 18 luni.

Pe de altă parte, săptămâna aceasta, s-au semnat două contracte de execuție de lucrări de reabilitare, extindere și modernizare la Grădinița cu program prelungit nr. 13 și la Creșa nr. 14. Valoarea totala a celor două investiții se apropie de 7.000.000 lei, durata de realizare a investiției fiind de un an, în cazul grădiniței, respectiv doi ani, în cazul creșei, iar sursa de finanțare este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

În total, anul viitor, vor fi supuse reabilitării 14 unități de învățământ din municipiul Târgoviște și se va începe construcția a încă două grădinițe, a mai precizat sursa citată.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE