Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Spectacolul Cetină de brad, găzduit de Școala Gimnazială Nr. 3 Moreni, a deschis seria manifestărilor, prilejuite de Crăciun, în municipiul dâmbovițean!
21.12.2018, 4:25 pm

Activităţile prilejuite de sărbătorile de iarnă au fost deschise, la începutul acestei săptămâni, la Moreni, cu spectacolul extraordinar de colinde ,,Cetină de brad”, organizat de municipalitatea morenară, Şcoala Art Canto Morena şi Clubul Copiilor Moreni, gazdă generoasă a evenimentului fiind Sala de festivităţi a Şcolii Gimnaziale nr. 3 din localitate.

Spectatorii au fost purtaţi într-o feerie muzicală, specifică apropierii sărbătorii Crăciunului, mai bine de trei ore, prin interpretările magistrale ale elevilor Şcolii Art Canto Morena, coordonaţi de doamna profesor Daniela Călineţ.

Cu acest prilej, participanţii şi spectatorii au putut admira şi o frumoasă expoziţie tradiţională realizată de Mihaela Ruşină.

Prezent la eveniment, Constantin Dinu, Primarul municipiului Moreni, i-a felicitat pentru prestaţia artistică deosebită pe soliştii care au evoluat şi i-a asigurat de un sprijin constant şi în continuare în vederea încurajării, promovării şi a dezvoltării talentelor locale care au dus cu mândrie numele localităţii în ţară şi în străinătate.

,,Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă şi în familie, iar succesul să vă fie mereu alături. Vă doresc Crăciun fericit şi un An Nou cu împliniri!”, a mai precizat Primarul municipiului Moreni.

Spectacolul s-a încheiat cu sosirea lui Moş Crăciun şi cu oferirea de pachete cadou din partea administraţiei publice municipale tuturor copiilor.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE