Minisat Explorer
Sergiu Dumitru

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Focuri de armă, sâmbătă, în Dâmbovița!
07.01.2019, 7:28 am

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier l-au reținut, ieri, pe bărbatul de 34 de ani, care nu a răspuns somației polițiștilor. Acesta a fost urmărit în trafic de polițiști, sâmbătă seară, pentru că nu a oprit la semnalul acestora. Urmărirea s-a desfășurat din Târgoviște până la Râncaciov.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, pentru oprirea autoturismului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște, au tras cinci focuri de armă asupra mașinii, dintre care trei au lovit autoturismul.

Focuri de armă s-au tras, sâmbătă, și pentru a opri un suspect de furt, la Văcărești. Un bărbat a sesizat autoritățile că doi bărbați au pătruns în curtea vecinei sale pentru a sustrage bunuri. Oamenii legii au reușit să-l prindă pe unul dintre bărbați, în timp ce se afla într-o dependință a locuinței, iar cel de-al doilea a fugit. Oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical, însă suspectul nu a putut fi reținut și identificat. Nimeni nu a fost rănit.

Potrivit sursei citate, cei doi autori nu au reușit să sustragă bunuri. Oamenii legii fac cercetări în vederea identificăriituturor participanților la săvârșirea faptei penale.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE