Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Trei accidente rutiere, înregistrate în weekend, în județul Dâmbovița!
21.01.2019, 1:13 am

Weekend agitat pe drumurile dâmbovițene.Sămbătă seara a avut loc la Odobești, pe DJ 701, un accident rutier cu două victime încarcerate. Au intervenit Detașamentul de pompieri Titu cu un utilaj de descarcerare, o autospecială, un echipaj SMURD și Serviciul de Ambulanță Dâmbovița cu două ambulanțe, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

Accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică și la Ghirdoveni lângă Moreni. Un conducător auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod. O persoană, pasageră în autoturism, s-a accidentat când a vrut să se dea jos din mașină și a căzut. Este vorba de un tânăr de 19 ani. Șoferul, un bărbat de 27 de ani, este cercetat acum de oamenii legii pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, informează Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

 

Accident rutier ieri și la Dărmănești, pe strada Olari, unde o mașină a intrat într-un stâlp. Trei bărbați au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Târgoviște. Potrivit anchetei desfășurate de oamenii legii, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă și a intrat într-un stâlp, mai informează IPJ Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE