Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

DJ 713 între km 6-16, închis circulației rutiere. Pericol de producere a unei avalanșe!
24.01.2019, 7:02 am

Atenție! DJ 713 între km 6-16 este închis circulației rutiere. Pericol de producere a unei avalanșe!

Poliţia dâmboviţeană vă informează:

Având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, respectiv risc crescut de avalanșe, cât și avertizările meteo, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, menține închisă circulația pe drumul județean 713 între km 6-16, pe o perioadă nedeterminată.

Atragem atenția conducătorilor auto că le este interzisă deplasarea pe acest sector de drum având în vedere riscul mare de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș și Bucegi.

Conform prevederilor art. 5 din O.U.G 195/2002, în cazul producerii unui eveniment rutier ca urmare a stării tehnice necorespunzătoare a drumului public, a nesemnalizării necorespunzătoare a acestuia, precum și a obstacolelor ori lucrărilor care se execută pe acesta, administratorul drumului public, antreprenorul sau executantul lucrărilor răspunde, după caz, administrativ, contravențional, civil sau penal, în condițiile legii.

Totodată, orice măsură de restricție a circulației pe drumurile publice se dispune de către administratorul drumului numai cu avizul poliției rutiere.

În cazuri temeinic justificate, poliția rutieră poate dispune, fără acordul administratorului drumului public, măsuri temporare de restricție a circulației pe drumurile publice.

De asemenea, măsurile dispuse de către Serviciul Rutier i-au fost aduse la cunoștință administratorului drumului județean 713.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben în zona de munte a județului DÂMBOVIȚA, respectiv în Munții Bucegi și Făgăraș, de intensificări temporare ale vântului, ninsoare viscolită si de risc crescut de avalanșe.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE