Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Dâmbovițean băut, fără permis și cu mașina radiată din circulație, urmărit în trafic de polițiști!
01.02.2019, 12:43 am

Un bărbat de 48 de ani din Dragomirești a fost reținut, aseară, de polițiști, la ieșirea din Târgoviște, după ce nu a oprit la semnalul oamenilor legii, a încercat să se sustragă controlului și s-a opus conducerii la sediul poliției.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, ieri după-amiază, pe șoseaua Găești, polițiștii de la Serviciul Rutier au efectuat un semnal regulamentar de oprire conducătorului unei autoutilitare. Acesta nu a respectat semnalele agenților de poliție, motiv pentru care a fost urmărit în trafic.

Autoutilitara a fost oprită după aproximativ un km. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere, iar autoutilitara era radiată din circulație. Fiind testat cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste limita de 0.40mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. Bărbatul va fi prezentat, astăzi, instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE