Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Deputata Oana Vlăducă demisionează din PSD!
01.02.2019, 9:05 am

Deputata de Dâmbovița, Oana Vlăducă, a plecat din PSD la partidul lui Victor Ponta, Pro România. Anunțul a fost făcut, astăzi, pe pagina sa de Facebook. Ea susține că nu se mai regăsește în acest partid, din cauza liderului său.

“Foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum două decenii și-au încetat valabilitatea de când partidul a intrat în zodia nefastă a unui lider nefast. În atare condiții, am avut de cumpănit cu privire la parcursul de urmat și AM HOTĂRÂT SĂ MĂ ALĂTUR LUI VICTOR PONTA ȘI PRO ROMÂNIA!“.

Deputata Oana Vlăducă a adăugat că  “Partidul Social Democrat a fost ocupat și luat în posesie de un personaj care face mult rău partidului și, prin extensie, țării. Liviu Dragnea a pierdut orice busolă a moralității și realității înconjurătoare și funcționează astăzi pe bază de teroare. El însuși posedat de anumite spaime, își transferă lăcomia și disperarea în gesturi politice, unele cu repercusiuni la nivel de funcționare a statului român. Din această categorie au făcut parte și ordinele de eliminare din PSD a lui Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu și alții, ordine pe care i le-au dus la îndeplinire câteva personaje contextual-credincioase, fără repere morale de niciun fel”, a mai spus Oana Vlăducă.

Ea menționează că noua conducere a PSD Dâmbovița a adus mai mult venin decât pace. “Ipocrizia mesajelor de „unitate” a culminat cu ordinul de eliminare din funcție a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, iarăși o persoană căreia nu i s-a găsit nicio vină rațională”, mai spune deputata Oana Vlăducă.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE