Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Școala Gimnazială Nr.1 Moreni, perfectionare în Malta, pentru o școală performantă în context european, în cadrul unui Proiect Erasmus+!
07.02.2019, 10:33 am

În perioada 4-8 februarie se derulează mobilitatea a 12 cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1 Moreni la Gozo College - Malta.

Este vorba de șapte cadre didactice pentru nivelul primar și cinci pentru nivelul gimnazial de la Școala Gimnazială Nr. 1 Moreni!

Mobilitatea are loc în cadrul proiectului Erasmus+, "Pregătire profesionala în context european pentru o școală performantă".

În acest proiect, partenerul european al Școlii Gimnaziale Nr. 1 Moreni este Gozo College - Malta. 

Activitățile de job shadowing din primele două zile au fost deosebite, foarte utile pentru dezvoltarea abilităților didactice necesare organizării și proiectării unor lecții atractive, captivante. Profesorii din Moreni au învățat cum să acționeze pentru ca Școala Gimnaziala Nr. 1 Moreni să devină..."a happy school"!, transmite coordonatorul proiectului la nivelul instituției de învățământ, profesor Veronica Ionescu, pe pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale Nr. 1 Moreni.

Titlul proiectului este: „Perfecționare în context european pentru o școală performanta”

Număr Proiect: 2018-1- RO01- KA101-047356

Durata: 01/09/2018 – 31/08/2019

Buget: 20.940 Euro

Partener: Gozo College Malta

Grup țintă: 12 cadre didactice, 7 cadre didactice de la învățământul primar si 5 cadre didactice din aria curriculara “Matematica si științe”.

Proiect finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+
Acest material reflectă doar opinia autorilor şi nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a AN sau a Comisiei Europene.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE