News Caffe cu...
Stiristul de serviciu

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Sosesc deseară, comedia dulce-amară a lui T Mușatescu, pusă in scenă la Bulandra, un nou succes, de Mărțișor! De Ziua Femeii, vin la Targoviște, Adrian Păduraru, Ion Dichiseanu și un band irlandez!
04.03.2019, 12:34 pm

8 Martie va fi marcat vinerea aceasta  la Teatrul ,,Tony Bulandra" din Targoviște printr-un spectacol dedicat femeii, prezentat de către Adrian Paduraru, cunoscut publicului mai ales pentru evolutia sa din filmul romanesc ,,Declarație de dragoste".

În spectacol, va evolua renumitul actor, Ion Dichiseanu, o veritabilă legendă a teatrului și filmului romanesc.

Atmosfera va fi întreținută de o trupă de muzică din Irlanda. 

În programul teatrului targoviștean pentru luna martie, a aparut și o schimbare, astfel - ,,A douăsprezecea noapte", programată pentru 13 martie, a fost înlocuită cu comedia ,,O scrisoare pierdută", informează teatrul targoviștean.

De Mărtișor, pe scena de la Tony Bulandra, actorii targovișteni au starnit ropote de aplauze pentru comedia dulce-amară - ,,Sosesc deseară", scrisă de Tudor Mușatescu și regizată aici de MC Ranin. Lipsa de principii morale a personajului masculin, aflat în contradicție cu efervescența și generozitatea personajului feminin, toate privite prin lupa ironiei autorului și interpretate cu măiestrie de actorii targovișteni, Corneliu Jipa, Sebastian Bălășoiu, Ioana Farcaș, Delia Lazăr și Ilie Ghergu, au adus spectatorilor zambetul pe buze, dar și un bun prilej de introspecție!

Autor : Mădălina Zamfir

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE