Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Echipa de Robotică din Moreni - Flammable Tech - calificată la etapa națională!
12.03.2019, 6:23 pm

În perioada 8-10 martie, s-a desfăşurat la Bucureşti etapa regională a competiţiei ,,First Tech Challenge”.

În urma participării, echipa de robotică a municipiului dambovițean Moreni ,,Flammable Tech” s-a calificat la etapa naţională.

Echipa este coordonată de catre profesorul Gabriel State şi este compusă din elevii Teodora Florea, Daria Runceanu, Ioana Ciocoiu, Bianca Şerban, Mihai State, Ionuţ Savu, Ştefan Gheorghiţă, Alin Stoica şi Cosmin Gheorghe.

Cei 9 tineri au început să fie o echipă în luna octombrie a anului trecut când au realizat de la zero robotul ,,Diana”,  pe care ulterior l-au remontat de câteva ori în participările lor la concursuri sau demonstrații. Robotul efectuează sarcini autonome: se orientează pe teren cu ajutorul camerei unui telefon mobil și al senzorilor folosind un program software, îndeplinește diverse sarcini și navighează pe teren fiind controlat de doi elevi prin intermediul unor gamepad-uri.

Echipa de robotică  a programat miercuri, 13 martie, o întalnire la Liceul Tehnologic Petrol Moreni in vederea diseminarii activitaților și rezultatelor obținute pană in prezent, informează
coordonatorul cercului, profesor Gabriel State.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE