Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Succesiune de accidente rutiere, ieri, în județul Dâmbovița!
12.08.2019, 1:09 am

Mai multe accidente rutiere au avut loc, ieri, în județul Dâmbovița. Astfel, pe DN1A, la Bujoreanca, a avut loc o coliziune între două autoturisme pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers. Două persoane au fost rănite ușor, potrivit Inspectoratului de Poliție Dâmbovița.

De asemenea, pe DN 71, la ieșire din Târgoviște spre Aninoasa, a avut loc o coliziune între trei autoturisme, ca urmare a unei depășiri neregulamentare. Un tânăr de 26 de ani din Valea Voievozilor, pasager în unul dintre autoturisme, a fost rănit.

La Viforâta, pe Aleea Solarino, au avut loc două incidente rutiere. Un bărbat care conducea un autoturism nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a acroșat un autoturism parcat. În urma impactului, un copil, pasager în autoturismul condus de acesta a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

După-amiaza, un bărbat de 63 de ani ar fi adormit la volan și s-ar fi izbit de un stâlp. Șoferul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital, mai menționează sursa citată.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE