Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ziua Internațională a Conştientizării Autismului, marcata maine și la Targoviste, anunță DSP Dambovița!
01.04.2019, 11:09 am

Direcţia de Sănătate Publică Dambovita celebrează maine, Ziua Internațională a Conştientizării Autismului şi organizează campania cu sloganul: „Să înţelegem autismul! Şanse egale şi participare activă!”

Tema campaniei din anul acesta a Zilei Internaționale a Conştientizării Autismului este: „Înţelegerea și conștientizarea autismului”.

Campania din acest an dedicată Zilei Internaționale a Conştientizării Autismului are ca scop informarea  și conștientizarea profesioniștilor din sănătate  şi educaţie despre problematica autismului și  metodele de  management al pacienților cu autism.

De asemenea, se are in vedere informarea părinților și aparținătorilor pacienților cu autism asupra posibilităților de diagnosticare, tratament și cu privire la realizarea deplină a drepturilor persoanelor cu autism.  

Maine, persoanele care suferă de autism, familiile acestora, părinții în general, organizațiile de pacienți, politicienii, profesioniştii din sistemul sanitar, cercetătorii, personalul din educație şi psihologii se reunesc în spirit de solidaritate pentru a conștientiza opinia publică în legătură cu autismul.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE