Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Poliţia anunţă că are un suspect principal în cazul fetiţei decedate din Gura Șuții!
23.09.2019, 1:54 am

Tragedie în Dâmbovița! O fetiță de 11 ani din Gura Șuții a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezinta urme de violență.

În acest moment, polițiștii au un cerc de suspecti.  Fetița se numea FiERARU MIHAELA-ADRIANA.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că există un suspect principal, un cetăţean străin, în cazul fetiţei de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită decedată duminică, pe un câmp la ieşirea din localitate. "Datele de urmărire penală la acest moment ne indică faptul că fetiţa, la momentul sesizării organelor de urmărire penală, nu mai era în viaţă (vineri seara - n.r.). Există o certitudine. Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condiţiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieşit din localitatea Gura Şuţii a intrat în ultima localitate la un interval de 30 de minute, în condiţiile în care traseul respectiv putea fi parcurs în 2-3 minute, la o viteză normală de 60 de kilometri la oră", a declarat procurorul de caz, Mihai Dincă.

La întrebarea jurnaliştilor dacă este vorba despre un cetăţean olandez, procurorul de caz a spus că nu confirmă şi nici nu infirmă această informaţie. "Este deschis un dosar penal, cercetările se fac cu privire la infracţiunea de omor, lipsirea de libertate şi, evident, că nu excludem violul sau alte acte de agresiune sexuale", a mai spus Mihai Dincă. Anchetatorii au precizat că au urmărit mai multe piste de la momentul dispariţiei fetei - au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de pe o rază stabilită de interes pentru anchetă şi au verificat persoanele şi maşinile apărute pe aceste camere, a mai transmis sursa citată.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE