Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Despre siguranța elevilor, de Ziua Educației!
04.10.2019, 8:17 am

Problema siguranței elevilor a ținut capul de afiș al activităților dedicate, anul acesta, Zilei Educației, în contextul evenimentelor tragice în care au fost implicați minori, în ultimele luni. Necesitatea prevenirii unor evenimente care să afecteze dezvoltarea copiilor a determinat cadrele didactice să demareze acțiuni de conștientizare cu privire la pericolele la care se expun, dacă intră în contact cu persoane necunoscute, dacă nu respectă normele de conduită la școală sau în societate.

O astfel de acțiune a avut loc, astăzi, la Școala “Radu cel Mare” din Târgoviște, fiind invitată să discute cu elevii comisarul șef Nina Neacșu de la Centrul de Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Dâmbovița.

Acțiunea a fost inclusă în manifestările dedicate Zilei Educației și a implicat elevi de la clasele a V-a și a VII-a. Aceștia au aflat cum ar trebui să evite eventuale probleme, cum ar trebui să se comporte în situații concrete de viață, în care le este amenințată securitatea și cui ar trebui să se adreseze când se confruntă cu o situație problematică.

Redactor: Manina Leașu

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE