Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Școala Gimnazială Nr. 1 Moreni și Liceul Tehnologic Petrol Moreni, parteneriat educațional de ERASMUSDAYS!
14.10.2019, 3:17 am

Cea de a treia ediție ERASMUSDYAS a fost celebrată de Școala Gimnazială Nr. 1 Moreni și Liceul Tehnologic Petrol Moreni vineri, 11 octombrie 2019, cum altfel, decât printr-un parteneriat educațional?!

În cadrul activităților comune, cele două instituții de învățământ din Moreni, partenere și în proiectul Erasmus+ KA229, ”Education Without Borders”, și-au împărtășit reciproc experiențele Erasmus+ din anul școlar 2018-2019.

Astfel, cadrele didactice s-au reunit pentru o activitate cu scopul unui schimb de experiență în vederea diseminării și exploatării rezultatelor proiectelor de mobilitate la care au participat:
-”Perfecționare în context european pentru o școală performantă”, proiect KA101 derulat în Școala Gimnazială Nr 1 Moreni
-”Mobilitati VET în Europa prin Erasmus+” - MOVE, proiect KA102 derulat de Liceul Tehnologic Petrol Moreni.

În cadrul evenimentului, au fost promovate broșurile cu exemple de bune practici realizate de participanții la mobilitățile de formare din cele două școli.

La aceste manifestări au participat elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Moreni, dar și elevi ai Liceului Tehnologic Petrol Moreni.

Elevii de la cele două școli din Moreni s-au bucurat împreună de momentele extraordinare pe care le-au trăit participând la activitățile proiectelor Erasmus+: proiecte de parteneriat strategic între școli, trei proiecte ale Școlii Gimnaziale Nr. 1 Moreni și două ale Liceului Tehnologic Petrol Moreni, dar și proiectul de mobilitate VET al liceului, pentru elevii de la profilul resurse naturale și protecția mediului, MOVE, după cum au transmis coordonatorii proiectelor Erasmus+, derulate de Școala Gimnazială Nr. 1 Moreni și Liceul Tehnologic Petrol Moreni.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE