Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Egalitatea de șanse între femei și bărbați, promovată de Liceul Teoretic Petru Cercel Târgoviște prin intermediul unui proiect național!
18.10.2019, 5:53 am

JUSTICE HAS NO GENDER este titlul unui proiect național derulat la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște,  reprezentanți implementare proiect la această unitate de învățământ fiind coordonator, profesor Cătălina-Raluca Voicu, directorul liceului, profesor Ana-Maria Gheorghe, și bibliotecar, Gabriela Stroescu.

Gândește dincolo de tine este numele logo-ului unui banner realizat de către elevi în cadrul proiectului național pentru egaliatea de șansă dintre femei și bărbați, derulat la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște.

,,Astfel, elevii de la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște s-au implicat într-o campanie de conștientizare și sensibilizare cu privire la combaterea discriminării bazată pe criterii de gen, inclusiv, a combaterii violenței sexuale și a violenței împotriva femeilor sau fetelor cu dizabilități", după cum a declarat pentru RADIO MINISAT, coordonatorul proiectului derulat la liceul târgoviștean, profesor Cătălina Raluca Voicu.

Proiectul național are o durată de 30 de luni fiind demarat pe 1 mai 2017. Conferința de finalizarea proiectului a fost programată vineri, 25 octombrie, la Biblioteca Națională a României, eveniment la care vor participa și elevii implicați în proiect, de la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel" Târgoviște.

Autor: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE