Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Caravana SMURD vine în județul Dâmbovița!
23.10.2019, 7:38 am

Caravana SMURD ,,Fii pregătit!” vine, în weekend, în judeţul Dâmboviţa. Sâmbătă, aceasta va fi prezentă, în intervalul orar 9:00 – 16:00, în Parcul Central din Găești, iar duminică, în Parcul Central din Fieni.

În cele două zile, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița va organiza cursuri de prim ajutor și de prevenție. Acestea vor include tehnicile de prim ajutor în situații de urgență și modul în care ne putem pregăti pentru a face față dezastrelor naturale care pot afecta România - cutremure, inundații, incendii, dar şi a altor situaţii de urgenţă.

“Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție dotat cu o sală de școlarizare, având o capacitate de 40 de locuri, și un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum și cu echipamente medicale și de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare și simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanților în tehnicile de acordare a primului ajutor. Îi invităm pe dâmboviţeni să fie prezenţi în număr cît mai mare la acest important eveniment, trecând pragul caravanei SMURD, unde vor afla lucruri foarte utile, care le pot fi de ajutor în situaţii de urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, Eduard Țelea.

Caravana SMURD „Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în 2016 și operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Proiectul este susţinut financiar și logistic de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE