Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vremea se răcește accentuat!
29.10.2019, 3:44 am

Meteorologii anunţă că vremea se va răci accentuat în cea mai mare parte a ţării. Administraţia Naţională de Meteorologie a prezentat evoluţia temperaturilor şi a precipitaţiilor în următoarele două săptămâni.

Astfel, în Muntenia, de miercuri, răcirea accentuată a vremii va determina înregistrarea unor temperaturi în general sub limitele climatologic specifice perioadei. Astfel, maximele diurne vor scădea la o medie de 8...12 grade în intervalul 30 octombrie - 1 noiembrie.

Ulterior, este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14...16 grade.

O evoluţie similară vor avea şi valorile nocturne ale temperaturii aerului, cu o scădere bruscă şi semnificativă, astfel că la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lui noiembrie minimele se vor situa în medie între 2 şi 5 grade, urmând ca în cea de-a doua săptămână de prognoză să crească la valori de 4...8 grade.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în perioada 29...30 octombrie, atunci când -mai ales la altitudini de peste 1400 m- vor predomina ninsorile şi din nou în perioadele 2-4 noiembrie şi 6-8 noiembrie.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE