Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Peste 100 de copii învață, de ieri, într-o clădire nouă și modernă la Oborani, comuna Vișina!
05.11.2019, 9:28 am

Școala cu clasele I-IV Oborani, din comuna Vișina, a fost reamenajată și inaugurată luni, 4 noiembrie, de către autoritățile județene și locale.

,,Instituția și-a deschis porțile pentru mai bine de 100 de copii, iar povestea sa este cu adevărat specială și ne amintește că, reîntorcându-ne la valori, putem avea o șansă.

Este vorba de cea de-a 68-a investiție finalizată și inaugurată în județ, prin PNDL, din cele 116 pe care le avem în derulare, prin acest program, în domeniul infrastructurii educaționale", a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

,,Inaugurarea Școlii Primare Oborani, unitate de învățământ reabilitată prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dovedește încă o dată că investiția în infrastructura educațională constituie o prioritate a autorităților. Începând de astăzi, peste 100 de elevi și preșcolari vor învăța în spații moderne și sigure", a notat pe pagina sa de Facebook, Inspectorul General al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Cristina Stroe.

A consemnat: Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE