Non Stop Music

Emisiune
› ECHIPA RADIO MINISAT
Untitled Document
1 Spune-mi cine ești!
  O actriţă deghizată în jurnalist. Mădălina Zamfir.
2 Spune-mi ce dorești!
  Veşti bune. Să le transmit la radio şi să le aud, să redevenim o societate normală, cu oameni politicoşi, eleganţi şi fericiţi.
3 Spune-mi ce mai iubești!
  Tot viaţa!
4 Cu ce treabă pe la Radio Minisat?
  Arunc ştiri în aer!
5 Ce ai și ți-ai dori să nu ai?
  Mă bucur de tot ce am şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darurile sale! Aş putea să îmi doresc mai puţini ani, ca orice fată, dar nu, pentru că sunt mai fericită...ca la 20 de ani!
6 Ce nu ai și ți-ai dori să ai?
  Sunt un om fericit şi, prin urmare, am devenit înţelept, ştiu că fericirea stă în lucrurile simple, este întotdeauna lângă noi şi nu trebuie căutată foarte departe. Dacă nu am ceva, înseamnă că nu îmi trebuie, Dumnezeu ştie exact ce e bine pentru noi. Totuşi...o casă de vacanţă pe o insulă exotică nu m-ar deranja!
7 Unde ți-ai dori să emigrezi și cu cine?
  Îmi iubesc patria! Dacă ar fi totuşi să emigrez, aş trimite corespondenţe speciale din Irlanda, îmi place muzica irlandeză, îmi place ţara, dar şi politica autorităţilor. Familiile cu minim trei copii sunt incluse în programe speciale de sprijin financiar şi programe educaţionale pentru copii. M-am documentat şi îi admir pentru că sprijină familia! De asemenea, alocă fonduri substanţiale pentru sistemul public de învăţământ.
Tot cu ai mei aş pleca, soţul şi copiii, ei mă încarcă, zi de zi, cu energie pozitivă! Nu pot trăi fără zâmbetele lor, chiar dacă îmi testează şi răbdarea la maxim! Copiii, soţul nu!
8 De ce piesă nu te-ai plictisi niciodată?
  HOTEL CALIFORNIA - EAGLES
9 La munte sau la mare?
  LA MARE!
10 La margine sau la perete?
  Ne-am cumpărat special pat de mijloc. Eu şi soţul meu vrem deopotrivă să dominăm în cuplu!!!
11 Pe jumătate plin sau pe jumătate gol?
  PE JUMĂTATE PLIN! OPTIMIST CONVINS!
12 Fotbal sau șah?
  ŞAH, dar am resurse în familie pentru o miniechipă de fotbal...am trei copii, la fel ca artistul meu preferat, Dan Bitman, dar nu...cu el, ci cu tata popa de la ţară!